
- Nou
peste 150 lei
30 de zile
prin PlățiOnline
-3 plicuri a cate 5 grame, suficiente pentru pana la 15 litri de iaurt-
Cu Fermentul probiotic pentru iaurt bulgaresc My.Yo, puteti prepara acasa un iaurt autentic si cremos – fara aditivi.
Tulpina bacteriana Lactobacillus bulgaricus, descoperita pentru prima data in 1905, este ingredientul central al acestui ferment clasic pentru iaurt. Acesta ofera nota acra tipica si consistenta ferma si autentica – la fel ca iaurtul bulgaresc de renume mondial.
Multi sunt de parere ca iaurtul bulgaresc este cel mai bun din lume – cu Fermentul probiotic pentru iaurt bulgaresc My.Yo il puteti prepara cu usurinta chiar si dumneavoastra.
Iaurtul preparat va ramane proaspat in frigider timp de aproximativ 7-10 zile.
Fermentul probiotic pentru iaurt bulgaresc este potrivit pentru diverse tipuri de lapte:
- lapte UHT, cu 3.5% grasime
- lapte proaspat (fierbeti putin laptele in prealabil)
- lapte fara lactoza si bauturi din soia
Ingrediente: maltodextrina* (minim 95%), Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, Streptococcus thermophilus.
*din agricultura ecologica
Timp de maturare: 12 ore la aproximativ 37-42°C.
Mod de preparare: Amestecati 1 plic de ferment cu 1l de lapte si lasati-l sa se matureze in iaurtiera timp de 12-24 ore la 37-42°C. Amestecul trebuie inoculat de aprox. 4 ori.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1615kj / 386kcal
Grasimi: 0g din care saturate 0g
Carbohidrati: 95g din care zaharuri 8g
Proteine: 0g
Saruri: <0.01g
Conditii de pastrare: A se pastra laloc uscat si racoros, la temperaturi de pana la 23°C.
Fabricat in Germania
Produs certificat ecologic
Gramaj: 15g (3 x 5g)